Warsztaty cukiernicze

W ramach „Odtworzenia dziedzictwa kulturowego Mazur”, przygotowaliśmy warsztaty cukiernicze.

Zapraszamy na sezon warsztatów kulinarnych! Będziemy poznawać przysmaki cukiernicze regionalne, ale w nowym wydaniu i wariancie bez glutenu!

Przygotowaliśmy propozycję dla profesjonalistów i amatorów - przyjedź, spróbuj. Gwarantujemy słodką przygodę w przyjaznej atmosferze i fachową wiedzę. Podczas warsztatów zapewniamy wszystko.

Co będziemy piec?

Sękacz – jedno z oryginalnych łakoci, niezwykle popularny na Mazurach, ale i w całej Polsce.

To nietypowe, wielowarstwowe ciasto, którego wykonanie wymaga cierpliwości i czasu, zawdzięcza swą nazwę wyglądowi, który przywodzi na myśl pełen sęków pień drzewa.

Cena za udział w warsztatach kulinarnych:

Warsztaty odbędą się w weekend 1-3 grudnia br.

Warsztaty w okresie przedświątecznym, to doskonały pomysł na spotkanie integracyjne  z pracownikami.

Zorganizujemy kolację świąteczną, oczywiście z potrawami regionalnymi.

Zapisz się na nasz newsletter - poinformujemy Cię o nowych terminach  warsztatów.

mail: agnieszka@pensjonatrybical.pl

- ZAREZERWUJ WARSZTAT ONLINE -